chevron-left chevron-right

De leukste dingen om te doen in het water

calendar 4/05/2021

De leukste dingen om te doen in het water

De leukste dingen om te doen in het water

Chillen op je luchtbed of meer fan van actie? Hier volgen de leukste dingen om te doen in het water!

In het water zijn de dingen om te doen eindeloos. Natuurlijk is baantjes zwemmen fijn af en toe, maar er zijn nog zoveel andere opties. Wat dacht je van watersport zoals suppen of een wedstrijdje kajakken met je vrienden? Geen zorgen, als je niet zo van de actieve dingen bent zijn er ook genoeg opties voor diegene die liever relaxen op het water.

Sport

SUP staat voor Stand Up Paddle en houdt in dat je staat op een soort surfplank, een SUP-board, en jezelf voortbeweegt door te paddlen. Best inspannend, maar heel gaaf als je het eenmaal onder de knie hebt. Suppen is een leuke manier om water te verkennen, aangezien je er lange tochten mee kunt maken. Liever fan van iets meer snelheid? Je kunt ook gaan kajakken! Kajakken is geschikt voor iets wilder parcours. Met een opblaasbare kajak kun je overal waar je wilt kajakken zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt, perfect voor op vakantie bijvoorbeeld.

De leukste dingen om te doen in het water 1

Spel

Het water is een goede omgeving voor spelletjes. Zo kun je tennissen in het water, voetballen in het water of gewoon met een bal overgooien. Je kunt ook volleyballen in het water, via een opblaasbaar volleybalspel. Net even anders dan het standaard balspel en leuk voor de afwisseling! Je kunt ook je onderwateravonturen meer dimensie geven door de gaan snorkelen, of meer waterpret zoeken op het land door te glijden over een waterglijbaan, want laten we eerlijk zijn, dat is voor volwassenen minstens zo leuk als voor kids.

Ontspanning

Überhaupt meer van het ontspannen? Er zijn veel luchtbedden verkrijgbaar voor op het water. Zo kun je van het water en de zon genieten zonder dat je moeite hoeft te doen om boven water te blijven. Zo zijn er lounge luchtbedden met zelfs ruimte voor je drankje en grotere luchtbedden om met z’n tweeën op te chillen. Hiernaast zijn er ook luchtbedden te koop waar je met al je vrienden op past, in de vorm van een flamingo. Beter wordt het niet. Hoe leuk is het om met z’n allen op het water te ontspannen en te kletsen?

Check het assortiment

Hopelijk heb ik je wat inspiratie kunnen geven over wat je kunt doen op het water. Nieuwsgierig geworden naar meer? Wij van Outathome.be hebben nog veel meer opties als het gaat om watersport en waterfun. We leveren binnen 1 tot 3 werkdagen, dus je kunt binnen no time gebruik maken van je nieuwe aankopen. Check snel de webshop en laat je verrassen!