chevron-left chevron-right

3 tips om jouw spa klaar te maken voor de lente

calendar 4/03/2022

3 tips om jouw spa klaar te maken voor de lente

Wat vliegt de tijd! Het is alweer lente! We ruiken terug frisse bloemetjes, de zon schijnt en de kinderen ravotten in de tuin. Mis je ook die gezellige avonden in de tuin, maar vind je het net nog wat te koud buiten? Geen zorgen! In een heerlijk warme spa kun je optimaal genieten van al het moois wat de lente buiten brengt! Wij zetten drie tips op een rijtje om optimaal te genieten van jouw spa in de lente!

1. Makkelijk te onderhouden: 1 volledig pakket met alles er in!

De Aqua Pur Start Kit voor spa’s is een all-in-one product om een gevulde spa in gebruik te nemen of om je spa makkelijk te onderhouden. Het water van je spa moet uiteraard behandeld worden, anders wordt het vuil en onhygiënisch. Om je hierbij optimaal te begeleiden, hebben we deze Start Kit ontwikkeld, die alle noodzakelijke producten bevat voor de ingebruikname en het verdere onderhoud van je spa.

Het heeft een 5-voudige werking: het zorgt voor kraakhelder en zacht water, voorkomt kalkafzetting, voorkomt bacterie-ophoping en slijm aan de randen, voorkomt schommeling in de waterkwaliteit en ondersteunt de werking van de filter. Om te zorgen voor fris geurend water bevat de kit ook een flesje Geuressence met lavendel. Deze essence is gemaakt van natuurlijke essentiële olie voor een relaxerend effect.

Een groot voordeel aan de Start Kit is de gebruiksaanwijzing die je leert hoe je snel een optimale waterkwaliteit kan bekomen en behouden.

2. Leuke accessoires

Bij Out at Home vind je de leukste accessoires om jouw spa te optimaliseren! Met deze accessoires maak je je beleving compleet. Wij beschikken over een divers assortiment. Van handige onderhoudsproducten tot aangename LED-verlichting. 

3 tips om jouw spa klaar te maken voor de lente 1

3. Vul de spa met leidingswater

Leidingwater heeft van nature een stabiele pH waarde en het blijft ook langer helder. De meerkosten van het schoonmaken van leidingwater zal zich compenseren met de lagere kosten aan onderhoudsproducten.

Grondwater heeft veel mineralen en ijzers waardoor er vaak een groene/bruine aanslag ontstaat. Ook heb je meer chloor nodig om het water mooi helder en op waarde te krijgen. Gebruik je toch regen- of grondwater, behandel dan het water met Cristal Clear om het water mooi helder te houden.