chevron-left chevron-right

Aquatural Introductie Set Aroma Crystals & Wellness therapie - Geschenkverpakking - voor spa, jacuzzi en bad

Introductie set in geschenkverpakking met alle populaire aroma's van Aquatural. Deze badzout set bevat een hoogwaardige mix van heilzame zouten die op ambachtelijke wijze zijn verwerkt. Maak uw bad, spa of jacuzzi ervaring compleet met de heerlijke aromatherapie geuren in deze set. Het badzout is speciaal samengesteld voor gebruik in elk type bad, van een bad tot een spa of jacuzzi. Het kwaliteitszout van Aquatural, waaronder dode zeezout en epsomzout, combineert de heilzame werking van zout met de voordelen van aromatherapie.

Artikelnummer: ATGS02
EAN: 5430002417547

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Verras uw geliefden met dit heerlijke aromatherapie geschenk dat er niet alleen visueel aantrekkelijk uitziet, maar ook goed is voor hun lichaam en ziel. Laat ze een gezellige omgeving creëren zonder het huis te verlaten en zich direct onderdompelen in de therapie.

Het is geen geheim dat geuren een belangrijke rol spelen in ons leven en gevoelens, herinneringen, verlangens en dromen oproepen, maar heb je er ooit aan gedacht dat geuren je kunnen helpen je te concentreren, te ontspannen, energie te geven of je onder te dompelen in je dromen. Wij creëren geuren om je mee te nemen naar waar je wilt zijn, om dat gevoel te ervaren dat je zo mist, of het nu de zonsondergang op de oceaan is, het geluid van het bos, de geur van de bloemen in het veld, of misschien is het gewoon een gebrek aan energie, een behoefte om je te concentreren, of misschien is het gewoon een behoefte om je immuniteit te wekken. Jij kiest. Wij creëren.

De geuren in dit pakket:
- Lavendel
- Eucalyptus
- Citrus
- Sinaasappel
- Roos

Hoe gebruikt u Aquatural badzout?

Voor een optimaal effect doe je een deel van de tube badzout in je bad, spa of jacuzzi. U kunt de sterkte naar wens aanpassen door meer of minder van het zout aan uw water toe te voegen.

Specificaties

chevron-down chevron-up
Merk Aquatural
Lengte (cm) 12
Breedte (cm) 5
Hoogte (cm) 15
Materiaal Natuurlijk
Kleur Meerkleurig
Aantal stuks 1