chevron-left chevron-right

AquaFinesse Filter Cleaner

  • Koop 2 voor € 22,04 en bespaar 10%

Bij een propere spa, hoort een gereinigde filter. Met de AquaFinesse Filter Cleaner haal je een top reinigingsmiddel van de nummer 1 in spa, jacuzzi en hottub onderhoud: AquaFinesse.

Artikelnummer: AQN-500-0065
EAN: 8717524630119

Beschrijving

chevron-down chevron-up

Bij intensief gebruik van de spa kan de spa filter een vervelende geur vrijgeven en moet de spa filter worden gereinigd of vervangen. AquaFinesse Filter Cleaner maakt het reinigen van jouw hot tub filters eenvoudig en compleet. De spa filter is een zeer belangrijk onderdeel van je spa, bubbelbad of hot tub. De filter vangt drijvend vuil betrouwbaar op en houdt vet en bacteriën uit het water.

Regelmatige reiniging van het spa filter is belangrijk voor een optimale werking. Indien mogelijk wekelijks, maar minimaal eens per twee weken. Los de AquaFinesse Filter Cleaner tabletten op in een emmer heet water en laat de filter 30 minuten weken.

Hoe de AquaFinesse Filter Cleaner gebruiken?

  • Verwijder de filter uit het filterhuis
  • Vul een emmer of bak met 10 liter warm tot heet water
  • Voeg 2 tabletten AquaFinesse® Filter Cleaner toe
  • Plaats de filter in het water en laat het 1 uur inweken. Bij extreme vervuiling mogen deze ook langer in de oplossing blijven (bij een kleine emmer of bak de filter regelmatig omdraaien).
  • Na 1 uur de filter met een harde / krachtige straal leidingwater uitspoelen (bij voorkeur van boven naar beneden)
  • Filter na het uitspoelen terugplaatsen in het filterhuis.

Bij sterke vervuiling of zeer intensief gebruik kan de filter gaan ruiken.

Dit duidt op een verzadiging van vervuiling in het filter, maar heeft geen invloed op de kwaliteit van het water. Reinig dan het filter zoals omschreven.

Specificaties

chevron-down chevron-up
MerkAquafinesse
MateriaalKunststof
Aantal stuks20

Handleiding

chevron-down chevron-up