chevron-left chevron-right

Accessoires om je zwembad helemaal compleet te maken

Alles wat je nodig hebt voor een geweldige zwembad ervaring

Bij ons vind je praktische accessoires zoals zwembadverwarming, filtering, reiniging en wateronderhoud. Er zijn natuurlijk ook accessoires ter decoratie of die het gebruik van het zwembad makkelijker maken, bijvoorbeeld verlichting of een zwembadtrap. Daarnaast mag waterpret niet ontbreken in het zwembad, hiervoor heeft Out at Home een groot assortiment Watersport & Fun.

Praktische accessoires

Er zijn veel mogelijkheden om je zwembad praktischer te maken. Met zwembadverwarming kun je langer van het zwembad genieten. Bij Out at Home hebben we verschillende methodes om het water op te warmen en warm te houden: van een solar afdekzeil, zonnekoepels en zonnematten tot warmtepompen.

Zwembadfiltering is een van de meest essentiële onderdelen van een zwembad, want zonder filter kan het water troebel worden. Daarom is de filterkeuze erg belangrijk voor het behoud van een uitstekende helderheid en reinheid van het zwembadwater. We verkopen cartridge filterpompen en zandfilterpompen.

Het onderhouden en schoonmaken van het zwembad is een belangrijke taak. Bij Out at Home vind je de juiste accessoires voor het reinigen van het zwembad: van zwembadwandborstels tot geavanceerde robotreinigers en van de populaire alles-in-één reinigingsset tot een handige zwembadstofzuiger.

Het zwembadwater schoon, helder en gebalanceerd houden, zorgt ervoor dat het zwembad langer meegaat.
Het is belangrijk om de pH-waarde, het chloorgehalte en de alkaliteit regelmatig te controleren. Het zorgvuldig meten van deze indicatoren kan met behulp van een zwembadtestkit. Bij eventuele afwijkingen kun je bij Out at Home de juiste producten vinden om de waterkwaliteit te verbeteren.

Luxe accessoires

Naast praktische accessoires zijn er ook veel accessoires om ervoor te zorgen dat het zwembad een luxe uitstraling krijgt. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld verschillende soorten zwembadverlichting, zwembadtrappen en zelfs je eigen waterval!

Waterpret

Met de watersport & fun artikelen van Out at Home beleef je een dag op het water om nooit meer te vergeten. Er is voor ieder wat wils, van opblaasfiguren en zwembanden tot luchtbedden en loungestoelen.