chevron-left chevron-right

Leuke en handige accessoires voor bij de spa

Alles wat je nodig hebt voor een geweldige spa ervaring

Als specialist in bubbelbaden weet Out at Home als geen ander hoe je van je eigen spa moment perfect kan genieten. Met het juiste onderhoud en luxe extra’s haal je nog meer plezier uit je spa. We hebben voor elke spa het juiste filter, hoofdkussens, LED verlichting, essences voor een geurtje in het water en de nodige onderhoudsproducten.

Hygiëne en Onderhoud

Een juiste chloordosering en een goed schoon filter zijn essentieel om je water gezond en helder te houden. Zorg ervoor dat je altijd chloortabletten in huis hebt zodat je nooit misgrijpt. Het water krijgt daardoor ook minder kans om troebel te worden.

Denk er aan om het filtercartridge van je spa dagelijks te reinigen na elk gebruik. We hebben hier goede reinigingsmiddelen voor en handige schoonmaak sproeiers.

Elke week (bij intensief gebruik) of in elk geval eens in de twee weken moet het filtercartridge daarnaast vervangen worden. Ook hier dient gemak de mens en bespaar je ook nog eens een leuk bedrag als je kiest voor de Value Packs waarmee je in keer voor een langere periode filters koopt. Goed voor je budget en makkelijk in het gebruik van je bubbelbad.

Luxe en Relaxen

Naast praktische accessoires zijn er ook veel accessoires om ervoor te zorgen dat de hottub een luxe uitstraling krijgt. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld verschillende soorten hoofdkussens, dienbladen, verlichting, verwarmingen en zelfs je eigen koepel! Ook voor een heerlijk geurtje, of je favoriet nu eucalyptus, lavendel of de geur van een rozentuin is. We hebben alles om van jouw spa moment een echte ontspannende sauna beleving te maken.