Grote Ronde en Rechthoekige Opbouw Zwembaden

Grote zwembaden terug voorradig!

Goed nieuws, de grote opbouw zwembaden zijn vanaf nu weer voorradig. Wees er snel bij want de voorraad is dit jaar erg beperkt! Hieronder maken we een selectie van een aantal baden, verken hier alle grote zwembaden!

Overzicht Grote Zwembaden

Hieronder vindt u een geselecteerd overzicht van de beschikbare grote zwembaden. De meeste modellen die u hier vindt zijn opzetzwembaden maar u vindt eveneens een aantal inbouw modellen in dit overzicht. Het is namelijk zo dat quasi alle inbouwzwembaden ook bovengronds kunnen opgezet worden. Omgekeerd is dat uiteraard niet het geval, tenzij u zelf de nodige verstevigingen voorziet in een put.

In dit overzicht hebben we een selectie gemaakt uit de baden van minstens 4 meter lengte. Voor een volledig aanbod van opbouw zwembaden in andere afmetingen kan u uiteraard ook bij Out at Home terecht!

We begrijpen dat de keuze voor het ideale zwembad niet altijd even vanzelfsprekend is. Kiest u best een groot zwembad of is een kleiner zwembad meer iets voor u? Ook de vorm is vaak geen evidente keuze, rond of vierkant, of eerder een rechthoekig of ovaal model? De mogelijkheden zijn heel erg uiteenlopend.

Mocht u specifieke vragen hebben of u wenst advies omtrent de ideale keuze voor het zwembad van uw wens, aarzel niet om ons te contacteren via de Live Chat. Als wij niet bereikbaar zijn, laat zeker een berichtje na en we contacteren u spoedig.

Hieronder vindt u alvast een uitgebreide selectie van grote opbouw zwembaden in de verschillende vormen.

Welke grote Zwembaden vindt u in het gamma?

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelwagen: