Piscine Intex

Piscine Intex

Een verfrissend Intex zwembad is een echte aanwinst in de hete zomermaanden. Bij OutAtHome verkopen wij verschillende typen zwembaden. Immers zijn wij gestart als verkoper van opbouwzwembaden en hebben wij hierdoor jarenlange expertise op dit gebied opgebouwd. Tevens leveren wij al onze zwembaden uit voorraad, waardoor u snel kunt genieten van de zomer in uw heerlijke zwembad!

Met een zwembad van Intex geniet u van zwemplezier in uw eigen tuin. De baden van Intex zijn eenvoudig op te zetten en weer af te breken en zijn zeer gunstig geprijsd. Hierdoor geniet u jaar in jaar uit van de zwembaden van Intex. Ze worden al jaren gezien als hét A-merk onder de opzetzwembaden.

Type de piscines Intex

Als marktleider in opzetzwembaden heeft Intex verschillende typen baden in haar assortiment. Zo bestaat er de Intex Easy Set, een rond zwembad met opblaasbare rand. Dit zwembad is eenvoudig op te zetten en een klassieker onder de opblaaszwembaden. Tevens bestaan er verschillende type Intex zwembaden met metalen frame. De Intex zwembaden met metalen frames zijn verkrijgbaar als standaard buizenframe of met U-steunen. Doordat deze zwembaden meer ondersteuning hebben, zijn deze ook in grotere maten verkrijgbaar. Tot slot zijn er Intex baden met kunststof buitenpanelen.

Er is dus voldoende keuze wanneer een zwembad van Intex wilt kopen.

Accessoires

Naast het zwembad zelf, kunt u van Intex verschillende accessoires aanschaffen. Zo heeft u een zwembadpomp nodig om uw zwembad proper te houden. De pomp filtert het badwater en zorgt dat het water in beweging blijft. Ook kunt u een drijver voor chloortabletten kopen om groene aanslag tegen te gaan. Daarnaast kan een afdekijl u ook helpen om uw zwembad langdurig schoon te houden.

Van Intex hebben wij naast zwembaden ook verschillende opblaas luchtbedden en zwembadaccessoires te koop. Bestel alles voor uw volgende wateravontuur snel en voordelig bij OutAtHome.be.

Souhaitez-vous voir la gamme complète des piscines de Out At Home ? Alors découvrez toutes nos piscines. Vous trouverez ici des piscines intégrées, ainsi que des piscines hors sol et des piscines gonflables.

Vous venez d'ajouter ce produit au panier: