chevron-left chevron-right

EMPRESS GARDEN 200 g

  • Achetez-en 2 pour 10,76 € l'unité et économisez 10%
Contre la mousse dans le gazon. Vente libre. Dose: 200 g/100 m². Pour lutter contre la mousse dans les gazons, pelouses,… et sur le béton, les allées et les sentiers. N° d'agr. 9959 G/B. Contient: dinatrium-EDTA 43,5 % et sulfate de fer anhydre 30 % = 100 m²
Numéro d'article: 18062
EAN: 5420046618062

Description

chevron-down chevron-up

Empress Garden van BSI bestrijdt het mos in je gazon. Het is een mosbestrijdingsmiddel voor gazons, grasvelden, betonmaterialen, opritten en paden.

Empress Garden geeft je gazon een mooie groene kleur terug en maakt geen roestvlekken op tegels, betonklinkers etc. Empress Garden kun je toepassen met een sproeier of gieter en werkt optimaal vanaf 15°C bij helder niet te warm weer. Het werkt 30x minder verzurend dan het gebruik van gewone ijzersulfaat, waardoor het mos veel langer verwijderd blijft en het niet agressief is voor het bodemleven. Door de stabiliteit van het ijzerchelaat is Empress Garden een efficiënt ijzermeststof.

Wanneer kan je best de Empress Garden toepassen?
Wanneer mos in het gazon de overhand krijgt, kun je dit het beste bestrijden met Empress Garden. Gebruik dit product alleen op een volgroeid gazon en zeker niet op een pas aangelegd gazon. Je kan mos het beste bestrijden in de periode van maart tot oktober.

Maai het gras een paar dagen voor het te behandelen met Empress Garden en zorg dat alle resten goed zijn afgevoerd. Na een aantal dagen zie je het mos zwart worden. Dit zwarte mos kun je dan makkelijk verwijderen door te verticuteren, pas daarom het mosbestrijdingsmiddel bij voorkeur tien dagen voor het verticuteren toe. Maar je kunt het dode mos ook goed uitkammen of laten verteren.

Spécifications

chevron-down chevron-up
Marque BSI
Nombre d'unités 1