chevron-left chevron-right

Sfeervolle LED verlichting voor binnen en buiten

calendar 19/11/21

Sfeervolle LED verlichting voor binnen en buiten

Verlichting is essentieel in ieder huis. Vooral in de donkere wintermaanden komt de waarde van verlichting naar voren. Goede verlichting heeft een belangrijke rol in huis. Naast dat verlichting praktisch is, zorgt het ook voor sfeer. Niet alleen door de warmte van het licht, maar ook omdat je kunt kiezen voor lampen die passen bij jouw inrichting. We kunnen dan ook zeker niet meer zonder verlichting. LED verlichting is de perfecte keuze als je op zoek bent naar duurzame en energiezuinige oplossing. LED lampen hebben een lange levensduur, waardoor vervanging van de lamp voorlopig niet nodig is.

Humble LED lampen

We laten je graag kennis maken met de Humble LED lampen. Met deze lampen haal je ledverlichting binnen van ongekende allure. Humble brengt namelijk een warme sfeer en design samen met innovatie in draadloze verlichting. De lamp is geschikt voor binnen en buiten, dus je kunt hem prima gebruiken in de tuin, op het terras, in de badkamer of gewoon in je woonkamer.

Hoe is Humble tot stand gekomen? Een paar jaar geleden stelden 4 creatieve Amsterdamse ontwerpers zichzelf de vraag waarom er eigenlijk geen goed alternatief was voor kaarslicht. Een alternatief dat zowel duurzaam als stijlvol is en daarnaast nog steeds goed betaalbaar. Ze wilden hetzelfde gevoel van romantiek en sfeer dat je krijgt bij een kaars terug laten komen in een stijlvolle tafellamp en bedachten de Humble One: de eerste energiezuinige lamp op batterij met een lamp die gloeit als een ouderwetse gloeilamp. De naam Humble komt van dit kleine en sympathieke eerste ontwerp.

Draadloos, dimbaar en duurzaam

Alle Humble lampen zijn draadloos, dimbaar en duurzaam;
Draadloos
De lampen hebben geen snoer en zijn dus perfect voor tafels, planken en hoekjes in huis waar je de stekker niet in het stopcontact kunt steken.
Dimbaar
Door op de knop aan de onderkant te drukken, kun je de helderheid van de lamp veranderen naar (1) kaars, (2) ambient of (3) werk.
Duurzaam
De gloeilampen gloeien als het klassieke gloeilamp-type, maar zijn eigenlijk gemaakt van heel veel kleine LED’s. Dat betekent dat ze uiterst energiezuinig zijn.

Collectie

Humble heeft nu drie collecties tafellampen op de markt en de namen van deze collecties zijn makkelijk te onthouden. De eerste collectie heet Humble One en bestaat uit verschillende draadloze tafellampen met een houten, aluminium of marmeren look. De tweede collectie Humble One Soft. Dit is het broertje van de originele Humble One, maar dan in een stoffen uitvoering. Als laatste is er ook nog de Humble Two, die een geïntegreerde LED-lichtbron heeft en zich richt zich op de kenmerkende koepelvormige kap.

Humble One

De originele Humble One, is de eerste lamp op batterijen, dus draadloos, die 100% als alternatief voor een kaars kan worden gebruikt. Als het aankomt op het creëren van sfeer in en om het huis of op vakantie is de Humble One ideaal.

Sfeervolle LED verlichting voor binnen en buiten 1


De Humble One heeft drie standen; kaars, sfeer en werk waardoor je eigenlijk alles bij de lamp kan doen.

De batterijduur kan tot 140 uur oplopen. Dat is meer dan een week zonder opladen. Opladen is op twee manieren mogelijk: met een stroomkabel (USB-C naar USB-A) en draadloos met het handige oplaadstation. De Humble dock is een handig oplaadstation voor de Humble draadloze LED lampen. Er is geen kabel nodig en de lamp laadt op van leeg tot vol in 5 uur met deze 10W fast charger.

Humble One Soft

De originele Humble One is er nu ook in een stoffen uitvoering. Deze Humble One Soft is verkrijgbaar in vijf knusse, mooie kleuren.

De Humble One Soft heeft een mat witte basis en een heldere LED lamp. De naadloos gebreide kleurrijke stoffen hoes is vlekbestendig om ervoor te zorgen dat het zijn mooie uiterlijk behoudt.

Sfeervolle LED verlichting voor binnen en buiten 2


Humble Two

De Humble Two is de jongere zus van de Humble One. Het heeft veel overeenkomsten met zijn oudere broer of zus, maar het heeft een geïntegreerde LED-lichtbron en richt zich op de kenmerkende koepelvormige kap.

Sfeervolle LED verlichting voor binnen en buiten 3


De lamp gloeit als een klassieke gloeilamp, maar is gemaakt van heel veel kleine led’s. Dat betekent dat ze uiterst energiezuinig is en perfect gevoed wordt door het geïntegreerde batterijpakket.

Out at Home

Deze design verlichting kopen doe je eenvoudig en snel in de online winkel van Out at Home. We beschikken over een groot magazijn, waardoor we vrijwel alle artikelen direct uit voorraad kunnen leveren. Een snelle levering is daardoor gegarandeerd.

Indien je advies wilt over verlichting kopen bij Out at Home of meer informatie wenst over de Humble lampen, neem dan contact op met onze klantenservice.