chevron-left chevron-right

Pasen

calendar 4/04/21

Pasen

Eindelijk, voorjaar! Langer licht buiten, aangename temperaturen, vogels die fluiten en natuurlijk het paasfeest dat voor de deur staat. De eerste feestdag van de lente en wat is het fijn als we dit buiten kunnen vieren. Wat de leukste paasplannen zijn voor buiten laat ik je weten in deze blog.

Barbecueën

barbecue pasen


Wie aan de eerste zonnestralen denkt, denkt aan barbecueën. Ook met Pasen is dit een heel goed idee. Trommel je familie bijeen, dek de tafel en steek de barbecue aan, bijvoorbeeld de Kamado. Deze barbecue is geschikt voor wel tien personen en is goed voor de bereiding van zo goed als alle soorten vlees. Je kunt grillen op directe hitte, dat goed is voor spiesjes steaks of burgers. Je kunt ook grillen op indirecte hitte om bijvoorbeeld karbonades te garen. Ook kun je vlees garen door het te roken, veel opties dus, met zo’n kamado barbecue.

Wandelen en picknicken

Tijdens Pasen hoeven we niet enkel te zitten en te eten, zoals bij veel andere feestdagen wel het geval is. Met dit weer is het een goed plan om een wandeling te gaan maken. Hoe leuk zou het zijn als je je wandeling combineert met een picknick? Neem een deken en picknickmand mee, bereid lunch of brunch voor en settel je ergens in de natuur om te genieten van een welverdiende wandelpauze! Hiernaast is een wandeling natuurlijk perfect om eieren te verstoppen voor de kids, want dat hoort natuurlijk bij Pasen. Zij zoeken de eieren terwijl jullie genieten van de rust en de picknick, win-win toch?

Een gezellig kampvuur

Hoewel we bij Pasen denken aan brunch in de ochtend, is het ook heerlijk om van de laatste zonnestralen te genieten aan het eind van de dag met een drankje en een kampvuur. Omring jezelf met de warmte van de vlammen en het geluid van knisperend hout in bijvoorbeeld een vuurkorf of een vuurschaal. Om het helemaal af te maken kan je marshmallows roosteren. De vuurkorf is een klassieker die we allemaal kennen, de vuurschaal is niet minder populair en zelfs om te bouwen tot barbecue!

Alles voor een fijn Paasfeest bij outathome.be

Bij ons vind je alles voor buiten en dus alles om je Paasplannen te laten doorgaan. We verkopen vele soorten vuurkorven en -schalen, barbecues, picknickmanden en nog veel meer. Zo verkopen we ook spa's, zwembaden en alles voor degene met groene vingers. Neem snel een kijkje op onze website. Wij van Out at Home hebben al 15 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in alles voor buiten, hiernaast leveren we snel. Tot snel!