Bestway zwembad

Bestway zwembad

Een verfrissend Bestway zwembad is een echte aanwinst in de hete zomermaanden. Bij Out at Home verkopen wij verschillende typen zwembaden. Immers zijn wij gestart als verkoper van opbouwzwembaden, waardoor wij jarenlange expertise op dit gebied hebben. Tevens leveren wij al onze zwembaden uit voorraad, waardoor u snel kunt genieten van de zomer in uw heerlijke zwembad!

Bestway zwembaden zijn razend populair en bekend over de hele wereld. Deze zwembaden zijn van hoge kwaliteit, waardoor u jaren van uw Bestway zwembad kunt genieten. Een Bestway zwembad is zeer eenvoudig op te zetten, waardoor u al gauw een frisse duik kan nemen in uw badje. Onze zwembaden zijn daarnaast goedkoop in aanschaf. Waterpret hoeft niet duur te zijn!

 

Verschillende Bestway zwembaden

Out at Home verkoopt verschillende bovengrondse zwembaden van Bestway. Het simpelste bad is de Fast Set. Dit zwembad van Bestway heeft een opblaasbare bovenrand en is zeer eenvoudig op te zetten. Daarnaast hebben we verschillende baden met buizenframes. De basisvariant is de Steel Pro MAX, die door zijn frame zeer stevig is. Hierop volgt de Power Steel. Dit zwembad van Bestway is een klasse duurzamer en verkrijgbaar in grote formaten door zijn stevige frame. De Hydrium van Bestway heeft stalen wanden en kan het hele jaar door gebruikt worden. Deze zijn zeer duurzaam en eenvoudig te monteren.

Naast zwembaden van Bestway hebben wij ook de Lay-Z-Spa in het assortiment. De Lay-Z-Spa is het opblaasbubbelbad van Bestway. In dit bad kunt u genieten van heerlijke bubbels. De bubbelbaden zijn verkrijgbaar in de varianten Airjet, met verwarmde luchtbubbels, en Hydrojet, met waterbubbels. De Hydrojet Pro combineert het beste van twee werelden en heeft zowel lucht- als waterbubbels. Heerlijk genieten dus!

 

Bestway zwembad kopen

Wanneer u een Bestway zwembad koopt, heeft u ook enkele accessoires nodig. Denk bijvoorbeeld aan een zwembadpomp en -filter, schoonmaaknet of zwembadverwarming. Een zwembadzijl kan tevens helpen uw zwembad schoon te houden. Daarnaast kunt u ook kinderbadjes of zwembadtenten kopen. Hieronder kunt u ook op regenachtige dagen genieten van uw Bestway zwembad!

Naast Bestway zwembaden vindt u bij ons ook opblaasboten, opblaas figuren en waterparken. Alles voor waterpret koopt u voordelig en snel bij outathome.be.

 

Het volledige aanbod zwembaden van Out at Home bekijken? Bekijk dan al onze zwembaden. Hier vindt je zowel inbouw baden, als bovengrondse zwembaden en opblaasbare zwembaden.

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelwagen: